HTML

Elgondolkodtató lehet....

2011.08.06. 23:32 | csakegybloggerlány | Szólj hozzá!

 Jó bevallom... az első bejegyzés elég nyomott, meg olyan komoly hangulatú lett...
De hát a hangulat nagy úr...
Na mindegy ...
 Először is szeretném megragadni az alkalmat, és írni néhány csajos bejegyzést. (Jó ez majdnem, hogy hülyeség mivel szinte az egész erről fog szólni. xD)
Na de tényleg....
Sok olyan lány van, aki nem festi magát, nem lakkozza ki a körmét... nem érdekli a divat és rongyokba jár...
Nem akarok vitát szítani, de el szeretném mondani a véleményemet... Tudom, hogy a legtöbb olyan lányról, akik sminkelik magukat meg ékszerek meg stb stb, mit szoktak gondolni. Nem nem pont az a bizonyos k vagy r betűs szóra gondolok én most. Egyszerűen azt hiszik h azok a nők, lányok senkik. Nem tanulnak jól szó sincs róla kérem. Ez tapasztalat. Én is ilyen vagyok... Érdekel a divat, egyre jobban sminkelem magam, a körmeimet minden héten máshogy festem ki, de attól még tanulok.
 Nem attól lesz valaki k... vagy r... mert ezeket teszi... hanem, hogy kikkel barátkozik, és ő maga, hogy dönt. Vegyük példának az iskolát. Ott a jó tanulok sokszor nem jól öltözött, mindig szót fogadó, csendes kislányok. A rosszak meg általában a "jólöltözötek". Van benne valami az tény... De nem mindenki az. A külső alapján való megítélés az egyik legrosszabb dolog a világon.... Tény, hogy a borítás sok mindet elárulhat a könyvről, de az még nem minden! Lehet h az a borítás csak egy lopott álca, amivel a könyv burkolózni próbál.
 Tehát, ha nem is vagy az a nagyon lányos típus, próbáld meg megérteni őket is. És fordítva is.
 A külső nem minden. Engem is, ha látnátok kinéznétek, hogy minden nap shoppingolok és csak az érdekel... Pedig nem... A külső nem minden... Kinéznétek, hogy valami elektro szemetet hallgatok pedig a rock az én közegem. Azt sem gondolnátok, hogy jól tanulok se azt, hogy gitározni szeretnék, se azt hogy írokatok, olvasgatok,
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybloggerlany.blog.hu/api/trackback/id/tr533130854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása